Leverans

Alla priser är i svenska kronor inkl. moms. Leveranstid 2-5 dagar efter utförd beställning. Under högsäsong eller vid kampanjer när många handlar hos oss kan det dröja lite längre. Om någon vara du beställt är restnoterad, meddelar vi dig beräknad leveranstid.

Betalning

Klarna  – Välj mellan att delbetala din beställning, betala per faktura samt internetbank. Med Klarna har du upp till 30 dagars betalningstid.

Fraktkostnad

Vår fraktkostnad är 69 kr inom Sverige. Fraktkostnad till Tyskland är 79 kr. Leveranserna sker med DHL.

Outlösta försändelser

Det är upp till dig som kund att ange en giltig och korrekt leveransadress. Om vi av någon anledning får tillbaka ett paket som ej har hämtats ut, så förbehåller vi oss rätten att debitera en avgift på 300 kr, oavsett köpesumma.

Returer/ångerrätt

Du har alltid 14 dagars ångerrätt från det att du mottagit varan (dvs då paketet hämtats ut av dig på ditt utlämningsställe eller brev/paket kommit hem till dig).

Kontakta gärna oss först på info@woodhome.se innan du returnerar din vara för att få information om hur du går till väga. Vi skickar sedan (per mejl eller post) en returfraktsedel att klistra på paketet. Du betalar själv för returfrakten. Varan som ska skickas tillbaka till oss ska ha packats upp varsamt och sedan packas ner hel och fin i sin originalförpackning.

Så fort vi har fått mottagit och kontrollerat varan så återbetalar vi varuvärde till ditt konto, alternativt drar vi av det på din faktura.

GDPR – Dataskyddsförordning

När du handlar av oss på Woodhome så godkänner du att vi får lagra dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy. All personlig information som du lämnar till oss används bara inom företaget för att kunna ge dig bra service samt ges möjlighet att köpa mot faktura.

De personuppgifter som vi lagrar i vår kunddatabas är:

För och efternamn

Personnummer vid köp mot faktura
Adress
E-postadress
Telefonnummer

Vi har vårt webbutrymme hos One.com. Här kan du läsa mer om det dataskyddsavtal vi omfattas av: https://www.one.com/sv/info/sekretesspolicy

Övrigt

Woodhome reserverar sig för slutförsäljning och ev tryckfel samt ändringar av tekniska data eller händelser som ligger utanför vår kontroll.

Vi kan inte garantera att de färger som visas på webbplatsen exakt återger de färger som produkten har i verkligheten. Hur färgen återges beror mycket på inställning i din dator.